Deskribatzailea | Itzulpenak

janarien teknologia

NEKAZARITZAKO ELIKAGAIEN SEKTOREA (60)
MT  janarien teknologia (6036)
SN Janariak prestatzeko erabiltzen diren eragiketak, ekipamendua eta prozedurak.
  • NT1 abere-hilketa
  • NT1 ardogintza
    NT2 edulkorazioa
  • NT1 azukrearen finketa
  • NT1 desnaturalizazioa
  • NT1 destilazioa
  • NT1 janariak biltegiratzea
  • NT1 janarien eraldaketa
  • NT1 janarien kontserbazioa
    • NT2 deshidratazioa
    • NT2 irradiazioa
    • NT2 izozketa
    • NT2 liofilizazioa
    • NT2 pasteurizazioa
    • NT2 ultraizozketa
  • NT1 okintza
RT
  • entzima (3606)
  • janarien industria (6031)
  • janarien kimika (6031)
  • produktua atontzea (2031)